Zonder werk? In Between Jobs organiseert een bijeenkomst

In Between Jobs Zuidplas organiseert op woensdag 21 September 2016 een bijeenkomst bedoeld voor werkzoekenden in de Gemeente Zuidplas.

In Between Jobs is een initiatief van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel (PGN) en wordt gerund door vrijwilligers en heeft als doel om in onze gemeente  werkzoekenden zo snel mogelijk weer actief te krijgen op de arbeidsmarkt.

In 2014 is IBJZ gestart met het organiseren van avonden voor inwoners van Zuidplas die  tussen twee banen inzitten. Sindsdien wordt er gemiddeld 6 maal per jaar een avond gehouden met veel informatie, natuurlijk is er altijd alle ruimte voor gesprekken onderling. Ook bestaat er de mogelijk voor een persoonlijk gesprek. Binnen de organisatie is voldoende kennis aanwezig om te zorgen voor persoonlijke begeleiding. De avond van woensdag 21 september zal worden georganiseerd  in De Bron, Ringvaartlaan 16 Nieuwerkerk aan den IJssel.  Vanaf 19:45 uur staan koffie en thee klaar, de avond begint om 20:00 uur. er wordt gestreefd  om rond 22:00 uur de avond af te sluiten, maar vaak wordt er na afloop nog uitgebreid na gepraat.

Gemiddeld zijn er rond de 15 bezoekers per avond, dit hangt sterk af van het onderwerp wat gepresenteerd wordt. Gelukkig wordt er met regelmatig afscheid genomen van mensen die weer een betaalde baan gevonden hebben.

voor meer informatie kunt u mailen naar : in.between.jobs.zuidplas@gmail.com of bezoek de website : http://ibjz.webnode.nl/

flyer

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.