De politie is op zoek naar verdacht persoon Nieuwerkerk aan den IJssel

Via de collega’s van de buurtapp graag aandacht voor onderstaand bericht:

Twee maanden geleden stuurde wij onderstaand bericht uit. Omdat deze man de laatste weken weer regelmatig onder verdachte omstandigheden gezien is vragen wij u uit te kijken naar een peugot 308 met kenteken 6-TTS-47. Ziet u deze man rijden? Bel dan de politie en laat het ons weten. Het gaat om een licht getinte 40-jarige man vermoedelijk van Braziliaanse afkomst. Is 1,85 lang met zwart golvend haar tot aan zijn schouders. Voor de duidelijkheid: dit hoeft niet perse vandaag te zijn, maar kan ook op een later tijdstip.

Na enkele verdachte situaties vragen wij u om een licht getinte (waarschijnlijk Braziliaanse man) van in de 40 jaar. Hij is 1.85 meter lang met zwart golvend haar tot aan zijn schouders. Hij rijdt in een zwarte peugot 308 met kenteken 6-TTS-47. Hij is voornamelijk actief in de Nieuwerkerkse wijk esse. Hou deze man in de gaten, bij verdachte situaties graag 112 bellen. Hierna dit doorgeven via de buurtapp.

Nog geen lid van de buurtapp?
Meldt u aan via : www.zuidplasveilig.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.