Volgdienst Politie Waddinxveen -Zuidplas live via facebook

 

Op vrijdag 26 augustus 2016 organiseerd de politie Waddinxveen -Zuidplas de eerste online volgdienst! Tijdens deze noodhulpdienst neet de poltie u virtueel mee met alle meldingen en werkzaamheden van die dienst. Het aanhouden van een winkeldief? Een ongeval op de snelweg? Of een voertuigcontrole? Alles kan voorbij komen (in verband met de privacy of uit tactisch oogpunt kan soms niet alles (direct) geplaatst worden). De politie zal u op de hoogte houden door het plaatsen van foto’s met het daarbij behorende verhaal.

Heeft u interesse in deze volgdienst? Klikt u dan op de facebookpagina van de poltie Waddinxveen -Zuidplas.

https://www.facebook.com/events/1149043615163156/?ti=cl

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.