Pony valt in het water Zuidplasweg Nieuwerkerk aan den IJssel

de internetnet site : gezien in de regio meldt dat dinsdagochtend omstreeks 10.30 uur werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel gealarmeerd voor een dier in problemen op de Zuidplasweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ter plaatse bleek een pony in een kleine maar diepe sloot te staan, door de hoge kant lukte het de brandweer niet om de viervoeter uit het water te krijgen. Hierop werd de kleine kraan uit Leidschenveen gealarmeerd, met behulp van de kraan heeft de brandweer het dier uit het water getild.

Het dier was flink onderkoeld geraakt door het koude water en werd even door de brandweer afgespoeld waarna de viervoeter naar de stal kon. Hoe het dier precies te water is geraakt is echter niet bekend.

( foto’s : Sven Poeze /112).

20160705121803

2016070512180220160705121801

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.