Bijeneiland geopend

 

De nieuwe kinderburgemeester Demy Tindal heeft haar eerste optreden er op zitten. Spannend ook om een korf met een zoemend bijenvolk op te tillen. Hiermee heeft zij samen met imker/initiatiefnemer Co Bos en wethouder Muller het Bijeneiland geopend. Met prachtige kleurrijke bloemen op een steenworp afstand ( Europalaan, Vrijheidslaan) en volgend jaar ook op het eiland zelf moet het met deze Zuidplas bijen en de biodiversiteit wel goed komen. Alle journalisten en aanwezigen gingen met een potje Nieuwerkerkse honing naar huis.

 

Kinderburgemeester Demy Tindal opende het bijeneiland.
Kinderburgemeester Demy Tindal opende het bijeneiland.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.