Loslopende geit op de A20

Een loslopende geit heeft de afgelopen dagen voor behoorlijk wat onrust gezorgd op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel meldt het Algemeen Dagblad.

De wandeltocht van de geit zorgde voor files op de A20 en omliggende wegen, mede omdat er rijstroken afgesloten waren. Er zijn volgens autobergingsbedrijf H.Roos meerdere automobilisten bekeurd omdat zij het rode kruis negeerden.

Omdat de geit voor onveilige situaties zou kunnen zorgen zijn sinds gisterochtend meerdere zoekpogingen gedaan naar het bruine beestje. Telkens wist het dier te ontkomen. Tot vanmiddag, toen werd de geit eindelijk aangetroffen.

2016-07-03 10.33.47

2016-07-03 10.33.17

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.