D66 wil geluidsschermen A20

D66 is voorstander van het plaatsen van geluidsschermen langs de Nieuwerkerkse A20 is te lezen op de website van deze partij.

“De A20 zorgt voor veel irritatie bij inwoners in Nieuwerkerk. Niet alleen door de vele files en ongelukken, maar ook door het geluid van de snelweg. Geluidsschermen dragen bij aan de leefbaarheid van Nieuwerkerk”, aldus D66.

Toekomstbeeld langs A20 Nieuwerkerk?
Toekomstbeeld langs A20 Nieuwerkerk?

Bij de behandeling van het Regionaal Verkeers- en Vervoersplan maakt D66 hier een punt van. Bij de vaststelling van dit plan in de regio zou de gemeente moeten pleiten voor een lobby over dit punt. De regio voert al een lobby die pleit voor de verbreding van de snelweg. D66-raadslid Mark Clavaux: “De geluidsschermen langs de A20 zijn een langgekoesterde wens van Nieuwerkerkens, dit is het moment om deze wens op te nemen in de regionale plannen”. Bovendien zou de plaatsing van geluidsschermen kunnen bijdragen aan een groter draagvlak voor een bredere

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.