Hip-deals zoekt personeel.

Advertentie.

Gezocht hulp op afroep voor Hip!-Deals een dynamisch Nieuwerkerks jong bedrijf

Wij van www.hip-deals.nl zijn geen standaard bedrijf en doordat we ons flexibel op willen stellen naar onze klanten, betekent dit logistiek heel wat. Om deze reden zoeken we mensen die op afroep werkzaamheden voor ons kunnen doen zoals bezorgingen en afhalen van goederen door heel Nederland.

Dus ben je student, gepensioneerd of iets anders, vind je het leuk om af en toe een ritje te doen, ben je flexibel inzetbaar, neem dan contact met ons op via info@hip-deals.nl of bellen/appen met 0623022527.

Jörgen Visser
Hip!-Deals
www.hip-deals.nl
06-23022527

received_10207714690443052

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.