Al weer alcoholcontrole

Voor de tweede achtereenvolgende nacht hebben  er weer alcoholcontroles plaats gevonden in onze regio. Ditmaal werd er druk gecontroleerd ter hoogte van de rotonde bij het Shellpompstation nabij het van der Valk Hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

mb-menu-img5

De controles van dit weekend, een samenwerkingsverband actie tussen de politie Zuidplas-Waddinxveen en VVN-Zuidplas waren van te voren aangekondigd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag waren er 850 automobilisten gecontroleerd. 3 bestuurders hadden te veel gedronken. Of de aankondiging eerdervan invloed is geweest op de keuze van automobilisten om niet met alcohol achter het stuur te gaan moet nog blijken. Exacte cijfers en of men snel door de bekende bob sleutelhangers was zijn nog niet bekend.

archieffoto
archieffoto

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.