DKV zoekt spelers

 

Oproep van DKV

U heeft vast  de drumfanfare DKV tijdens de intocht van de avondvierdaagse zien en horen spelen

Vele enthousiaste reacties kwamen er op dit geweldige optreden. Wellicht dat er een aantal van hen zijn die met DKV mee willen spelen. Zo zoekt DKV o.a. nog iemand voor op de bekkens, grote trom, hoorn of tenorsaxofoon. Maar ook spelers voor andere instrumenten, zoals slagwerk, trompet, klarinet, sousafoon, trombone, bariton, dwarsfluit en piccolo zijn natuurlijk van harte welkom.

Heb je ritmegevoel, hou je van gezelligheid en leuke muziek en vind je het leuk om regelmatig met de vereniging een optreden te doen, kom dan eens een keer kijken bij drumfanfare DKV. Meer informatie, zie www.drumfanfaredkv.nl. Of kom een keer kijken bij een repetitie. Wij repeteren op de donderdagavond in gebouw Con Musica (2e gebouw op sportpark Dorrestein).

image

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.