Koffierondje, of Nieuwerkerkse Koffietest

Ook dit jaar zijn er vrijwilligers van de Zonnebloem geweest die met hun gast op stap gingen om in de regio ‘een bakkie’ te doen.

Ook dit jaar organiseerden zij weer wat de cappuccino test is gaan heten.  In de zomermaanden inclusief september konden vrijwilligers met hun gasten op pad in de regio. Hoewel niet iedereen voor een cappuccino gaat is het, zo blijkt al weer een tijdje, een echt uitje voor onze deelnemers.

Van enkele vrijwilligers heeft men enthousiaste ‘feedback’gekregen van de kwaliteit van de koffie die ze dronken. Die bleek in vele gevallen van onberispelijke kwaliteit. 

De topper dit jaar was een bezoek dat één van onze vrijwilligers met haar gast aflegde bij Fuiks. De koffie was dus goed. Ze genoten van een heerlijk warme en sterke cappucino met een glaasje koffielikeur met slagroom. Naast het prachtige uitzicht vanaf het terras bij Fuiks in Capelle aan den IJssel.

Ook kreegt men zeer positief bericht dat de koffie én het uitzicht bij Flow aan de Zevenhuizerplas goed te doen zijn. Zeker op een mooie warme zomerse dag. Hier kregen we de opmerking dat de locatie zeer toegankelijk was voor Zonnebloem deelnemers. Overigens is dat bij Fuiks ook het geval. 

De gast van 90 en de vrijwilliger van 81(!) genoten in ieder geval beiden zeer van het uitstapje. De gast zei nadat deze was thuisgebracht: “Volgend jaar weer hoor!”. Nou wat ons betreft houden we deze activiteit er in.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.