25 & 26 augustus: zomers afsluitweekend Mediterraans Moordrecht

Nadat de oude dorpskern van Moordrecht bijna twee zomermaanden lang versierd is geweest met bloemen en Italiaanse waslijnen, wordt de was binnenkort weer naar binnen gehaald. Dompel jezelf in het weekend van 25 en 26 augustus nog één keer onder in Zuid-Europese sferen, want Mediterraans Moordrecht – winnaar van de Cultuurprijs Gemeente Zuidplas 2022 – sluit dan af met een gezellige avond en middag.

Zo leest dichter en auteur Myrte Leffring op vrijdagavond 25 augustus in het huiskamertheater van Mevrouw Boon voor uit haar spannende en ontroerende tweeluik ‘WULK – Vallen & Opstaan’, dat zich afspeelt in Frankrijk. Op zaterdag 26 augustus vindt in de Dorpsstraat van 10:00 tot 16:00 een bric-à-brac met live muziek en straattheater plaats. En in de Dorpskerk worden die dag twee carillonconcerten gegeven: om 11:00 door Frank Steijns (carillon) en Jitse Zonneveld (elektrisch gitaar) en om 20:00 door Boudewijn Zwart (keyboard), Midori Conneman (carillon) en Gerard Spijkerman (klarinet). Op www.mediterraansmoordrecht.nl vind je meer info.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.