Succesvolle en warme editie 32ste De Koornmolen Lions Rottemerenloop

De 32 ste editie van de De Koornmolen Lions Rottemerenloop was wederom op een bijna tropische zaterdag. Heel veel lopers kwamen zich melden op het terrein van recreatiepark De Koornmolen. Lionsclub Zevenhuizen steunt met de opbrengst een aantal goede doelen, waaronder Team Zeparo en de Zonnebloem.

Meer dan driehonderd lopers verzamelden zich op het gezellig ingerichte plein voor recreatiepark De Koornmolen. Commissievoorzitter Gert Jan Freeke is er nog beduusd van. “Wat een feest om zoveel mensen te zien sporten, die ondanks de warmte toch allemaal zijn gekomen. We zijn qua aantallen deelnemers weer goed op dreef, toch blijf ik benadrukken, dat de opbrengst van deze Rottemerenloop ten goede komt aan goede doelen”.

De winnaars van De Koornmolen Lions Rottemerenloop bij de 5 kilometer dames zijn 1 Suzanne Adegeest, 2 Arenda De Vos, 3 Hanna Kuiper, bij de 5 kilometer heren zijn dat 1 Floris Boendermaker, 2 Arco Vuik, 3 Michel Machaaij. De winnaars van de 10 kilometer dames zijn 1 Elsemieke de Vos, 2 Daniela Schellenberg, 3 Francisca De Jong, bij de 10 kilometer heren zijn dat 1 Tijs van Gemert, 2 Bart Fleuren, 3 Robbert Briggeman. De winnaars bij de 15 kilometer dames zijn 1 Eveline De Wilt, 2 Caya Lax, 3 Joyce Kuiper. Bij de 15 kilometer heren zijn dat 1 Patrick Kwist, 2 Menno Lieven, 3 Peter Heukels. Ook bij de Jan Visser Kids run, 1.000 en 1.500 meter, vielen de nummers één tot en met drie in de prijzen!

De opbrengst van De Koornmolen Lions Rottemerenloop loop is geheel bestemd voor de goede doelen, waaronder Team Zeparo en de Zonnebloem.

Foto’s en de uitslagen zijn via de Facebook pagina Lions Zevenhuizen terug te vinden en via de website lionsclubzevenhuizen.nl.

Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen. De volgende geplande activiteit is de 13 e editie van de Lions Zuidplas Rally op zaterdag 9 september 2023.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.