Uitreiking Golfslag aan vrijwilliger Aad Stuivenberg

Inwoner/vrijwilliger Aad Stuivenberg vertrekt uit Zuidplas. Vanwege zijn vele verdiensten en inzet voor de lokale samenleving van Zuidplas ontving hij dinsdag 18 april in de Wereldwinkel de gemeentelijke onderscheiding De Golfslag uit handen van burgemeester HanWeber.

Aad Stuivenberg besteedt tot op de dag van vandaag veel vrije tijd aan vrijwilligerswerk zowel tijdens zijn baan als nu na zijn pensionering. Hij is een betrokken, loyale vrijwilliger – vaak in de rol van secretaris of penningmeester met een grote motivatie zich te willen inspannen voor de samenleving overdag en ’s avonds. Zijn verdiensten liggen op verschillende terreinen, zoals – Senioren Actief Zuidplas, Winkeliersvereniging Reigerhof, Stichting Zuidplas Helpt, Bestuur PvdA afdeling Zuidplas, Stichting Werk aan de Wereld en het Comité Internationale Betrekkingen.

Zijn betrokkenheid blijkt niet alleen uit zijn bestuurlijke inzet, Aad Stuivenberg heeft ook altijd tijd gemaakt om zijn gezicht te laten zien bij openbare momenten in de gemeente. Aad Stuivenberg legt veel van zijn taken bij de verschillende organisaties binnenkort neer, maar blijft in ieder geval aan als penningmeester van Winkeliersvereniging Reigerhof. Ook blijft hij actief voor Stichting Zuidplas Helpt en Vrienden van Bückeburg.

Het college heeft besloten De Golfslag toe te kennen als blijk van grote waardering en dankbaarheid voor zijn jarenlange toewijding en inzet voor de gemeente Zuidplas (inclusief Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook iemand voordragen voor de Golfslag?

Kijk voor meer informatie op www.zuidplas.nl > gemeentelijke onderscheidingen.

(foto’s: Gemeente Zuidplas).

Foto’ s: gemeente Zuidplas

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.