Kramen te huur op Koningsdag Zevenhuizen

Op donderdag 27 april 2023 kleurt Zevenhuizen oranje tijdens Koningsdag. Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert in de dorpskern weer een bruisend feest en ook de vrijmarkt en braderie met kramen staat weer op het programma. Reserveer nu alvast een kraam zodat u zeker bent van een plekje.

Op veel plaatsen in het land wordt Koningsdag gebruikt om een extra zakcentje te verdienen en dat kan in Zevenhuizen natuurlijk ook. Kinderen mogen een kleedje op de vrijmarkt neerleggen en voor de braderie verhuurt de organisatie kramen.

Reserveren

Volwassenen en commerciële partijen die een plekje in de Dorpstraat moeten vooraf een kraam of standplaats reserveren. De kramen zijn 4 meter lang en u heeft er al een voor €45,- (incl. btw). Wilt u een plaats of kraam huren dan kunt u via de website www.oranjezevenhuizen.nl/kraam-verhuur een plekje uitzoeken en reserveren.

Stichting Oranje Zevenhuizen heeft ook mogelijkheden voor foodkramen, dat werkt met een speciale foodconcessie. Wanneer u interesse heeft in een foodconcessie, dan kunt u contact opnemen via kramen@oranjezevenhuizen.nl. Wees er snel bij want op is op!

Vrijmarkt kinderen

Kinderen mogen gratis hun spulletjes verkopen op een kleedje in de kinderstraat (vanaf het dorpsplein tot aan Mainstreet). Op de website van de organisatie staat een kaartje met gedetailleerde informatie. Dus dit is het moment om de zolder, garage en schuur op te ruimen en wat geld bij te verdienen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.