Openbare verlichting op de de dag aan? geef het door aan de gemeente

De gemeente Zuidplas laat weten dat deze week de laatste ontvangers voor de openbare straatverlichting worden vervangen. Door deze aanpassing  wordt via een digitaal aangestuurde tijdklok de openbare verlichting automatisch ingeschakeld net na zonsondergang en uitgeschakeld net voor zonsopgang.

De nieuwe signaalontvangers in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht hebben een stabielere digitale technologie waardoor er minder storingen zouden moeten optreden. Mocht er ergens vanaf 4 juli de straatverlichting overdag nog branden dan kan dit worden doorgegeven aan de gemeente, net zoals een normale storing aan de straatverlichting.

Melden kan telefonisch via 0180- 330 300 of via www.zuidplas.nl/melding-woon-en-leefomgeving

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.