Fun4learning opent haar deuren in Nieuwerkerk aan den IJssel

Advertorial- Fun4learning is een nieuw bedrijf, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is opgericht door Karin Morsch. Fun4learning biedt trainingen aan voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, die op school tegen problemen aanlopen. Met de trainingen wil Karin ze een steuntje in de rug bieden, zodat ze weer beter en met meer plezier kunnen gaan leren.

Het belangrijkste kenmerk van alle trainingen die Fun4learning aanbiedt, is dat ze superleuk zijn. Karin gaat er namelijk van uit dat een kind dat met plezier leert, als vanzelf leert en gemotiveerd is. Hierdoor zal het zich in zetten en succes gaan ervaren. In de trainingen wordt er daarom gebruik gemaakt van veel verschillende spelvormen en is er veel ruimte voor bewegend leren. Fun4learning heeft 4 verschillende trainingsmodules samengesteld. De modules hebben elk een eigen focus, van leer- en denkvaardigheden tot hoofdrekenen, begrijpend lezen of het verbeteren van sociaal- emotionele vaardigheden van een kind. De modules bestaan uit een traject van 10 tot 12 wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur. Deze worden zowel in de middagen, als in het begin van de avond aangeboden voor kleine groepjes van ongeveer 4 kinderen. Na iedere training krijgen kinderen ook oefeningen en materialen mee naar huis, zodat ze ook thuis verder kunnen oefenen met wat ze geleerd hebben in de training.

Fun4learning streeft ernaar de trainingen tegen een betaalbaar tarief aan te bieden, zodat deze beschikbaar zijn voor ieder kind, ook als de ouders van die kinderen wat minder te besteden hebben. Om die reden zijn zowel het intakegesprek als de tussentijdse gesprekjes met ouder en kind gratis. Ook biedt Fun4learning regelmatig de kans aan ouders en kinderen om een gratis en vrijblijvende introductietraining te volgen, waardoor ze een indruk kunnen krijgen van hoe een training in zijn werk gaat en kennis kunnen maken met Karin.

De trainingen van Fun4learning worden georganiseerd in de gezellige tuinkamer onder het woonhuis van Karin. Karin staat ervoor open om haar trainingen op locatie in samenwerking met scholen aan te bieden. Uitgebreide informatie kunt u vinden op de site van Fun4learning: www.fun4learning.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Karin of een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Tel: 0613536038.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.