Plantenbakken fleuren Polderdreef op

Na de reconstructie van de Polderdreef zijn op verzoek van de bewoners de betonnen bloembakken weer teruggeplaatst. In opdracht van de gemeente Zuidplas heeft Verheij Integrale groenzorg geïnventariseerd welke beplanting de bewoners graag in de bloembakken wilde hebben.

Bewoners konden kiezen uit verschillende boompjes op stam, een aantal vaste planten, bodembedekkers en grassen. Vooral de bonte wilg en de stamroos waren als boompje populair, terwijl bij de planten en grassen, lavendel, de Japanse bloedgras en Zegge veel werden uitgekozen. Op woensdag 22 juli hebben de bewoners onder leiding van medewerkers van Verheij de planten in de bloembakken gezet en heeft de Polderdreef weer een groene en kleurrijke uitstraling

Medewerkers van Verheij zorgen samen met bewoners voor een groene en kleurrijke uitstraling.
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.