Inloophuis Koffie Enzo aan de Kerklaan is op zoek naar een Coördinator

Het Inloophuis Koffie Enzo aan de Kerklaan is op zoek naar een Coördinator. De coördinator stuurt de werkzaamheden van de gastheren/-vrouwen aan, stelt een rooster op en onderhoudt de contacten met de huiseigenaar. Je adviseert het bestuur over het te voeren beleid en draagt bij aan bijzondere activiteiten, zoals (winter)maaltijden, lunch in de ‘Week tegen Eenzaamheid’, open huis op koningsdag, kledingbeurs, enz.

Daarnaast vertegenwoordig je het inloophuis bij maatschappelijke instellingen in de gemeente Zuidplas. Tot slot verzorg je het verspreiden van de binnengekomen post en heb je de mobiel van het inloophuis in beheer. De tijdsbesteding wordt geschat op gemiddeld 4 uur (twee ochtenden) per week. Maar 2 uur per week (één ochtend) is eveneens bespreekbaar. In het laatste geval wordt de vacature vervuld door twee personen. Voel je je aangesproken en ben je op dinsdag- of donderdagochtend of beide beschikbaar, neem dan snel contact op met het bestuur van de Stichting Inloophuis. Als deze functie je niet precies past, maar je voelt je wel aangetrokken om bij te dragen aan het mooie en dankbare werk van Koffie Enzo, is er ook de mogelijkheid om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ook dan nodigen we je graag uit om je interesse bij het bestuur te melden.

Inloophuis Koffie Enzo is iedere dinsdag- en donderdagochtend geopend van 10 tot 12 uur. Vrijwilligers treden daarbij op als gastheer of -vrouw voor de bezoekers. Voor de bezoekers is onder meer een boekenkast beschikbaar.

Telefonisch:

Henk Ockerse (voorzitter): 06-51806083

Bert Monshouwer (secretaris): 06-53837260

Per mail:

Stichting Inloophuis Koffie Enzo, t.a.v. bestuur, info@koffie-enzo.comWebsite: www.koffie-enzo.com

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.