Winter in de Zuidplas: code rood !

Een heuse langdurige snowblizzard gevolgd door een periode met strenge vorst. Voor wie dacht dat de kansen op winterweer waren verkeken had het mis. Het wordt een unieke weersituatie die maar zelden voorkomt. De sneeuw in combinatie met de harde wind is reden voor het KNMI om code ROOD af te geven. Sneeuw pret, ongemak, ellende, via onze diverse lokale kanalen houden wij u vanaf nu op de hoogte van de actualiteit in Nieuwerkerk en directe omgeving door middel van een liveblog. Heeft u foto’s verhalen, schroom dan niet deze te delen met ons. Dat kan op onze dorpsfacebookgroep Je Bent Nieuwerkerker of via een mailtje: info@jebentnieuwerkerker.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.