Nieuwerkerks ‘Winterwonderland’ doet corona even vergeten

Het leek dit weekend even dat corona werd vergeten, de winter deed zijn intrede en hoe! Met temperaturen tot onder het vriespunt, code rood en een pak sneeuw beleefde ook de Zuidplas voor het eerst sinds jaren onvervalste sneeuwpret, een ontlading na maanden !

Nadat zaterdagavond de temperaturen onder nul daalde begon het ook te sneeuwen. En met de harde stormwind ging de sneeuwval door tot zondagavond. Mensen trokken er zondag massaal op uit voor een flinke wandeltocht om zo te genieten van de sneeuw. Voor jong en oud ook weer veel vertier op de dijk waarbij de slee natuurlijk niet kon ontbreken. Op onze facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker werden volop foto´s gepost van deze bijzondere weersomslag.

Een beeldverslag, met dank aan alle leden van de fb groep.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.