Deelnemers gezocht voor consultatie geluidmeetnet RTHA

De Provincie Zuid Holland onderzoekt op welke wijze bewoners uit de omgeving van Rotterdam The Hague Airport op een zinvolle manier betrokken kunnen worden bij het meten van vliegtuiggeluid.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door SPPS Consultants in samenwerking met de DCMR Milieudienst Rijnmond. Een onderdeel van het onderzoek betreft de wijze waarop, en de rol waarin, burgers actief betrokken kunnen worden in het meten van geluid. SPPS en DCMR zoeken deelnemers die actief aan dit onderzoek willen deelnemen. Gezien de huidige corona- regels zal de consultatie gebeuren via een aantal video-bijeenkomsten, er kunnen maximaal tien personen per bijeenkomst deelnemen. De digitale sessies vinden plaats op 16/07, 04/08, 05/08 en 20/08 om 10.00 uur, 16.00 uur en 19.30 uur. De deelnemers kunnen zelf een voorkeur opgeven. Een sessie duurt één uur, de inschrijving sluit vijf dagen voor de datum van de videobijeenkomsten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.dcmr.nl/onderwerpen/geluidmeetnet- omwonenden-rtha.html. Op deze pagina is tevens een filmpje te vinden met nadere informatie over dit onderzoek.

OVER DE DCMR
DCMR Milieudienst Rijnmond werkt voor 15 gemeenten en de provincie Zuid-Holland aan een veilige en leefbare regio. De DCMR verleent vergunningen en houdt toezicht bij 26.000 bedrijven. Ook adviseert de milieudienst overheden en bedrijven in milieuvraagstukken. De DCMR is voor overlast en incidenten 24 uur per dag bereikbaar via 0888-333555 of www.dcmr.nl.

Foto: DCMR Rotterdam Airport

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.