Weekend-werkzaamheden A20 voor stil asfalt

Een deel van de snelweg en diverse toe en afritten van de A20 zullen volgend weekend afgesloten zijn voor het verkeer. Rijkswaterstaat zal gedurende deze dagen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan deze snelweg.

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 3 juli tien uur in de avond, tot maandag 6 juli vijf uur in de ochtend, werk uit op het weggedeelte richting Gouda. Tussen knooppunt Terbregseplein en knooppunt Gouwe is de weg dan afgesloten.Het werk bestaat uit onderhoud aan het asfalt, voegovergangen, geleiderails, bruggen, viaducten en een verkeersportaal. Onderdeel van het werk is het toepassen van het nieuwe type geluiddempend asfalt, tweelaags zoab fijn genaamd, op het tracé.

De af- en toeritten 16 Capelle aan den IJssel, 17 Nieuwerkerk aan den IJssel en 18 Moordrecht, de verbindingsweg A16 met de A20, A16 afrit 27 Rotterdam Prins Alexander en verzorgingsplaats De Vink (inclusief benzinestation BP) zijn niet bereikbaar. Weggebruikers moeten volgens Rijkswaterstaat rekening houden met tien tot dertig minuten extra reistijd. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.