Wederom FIFA toernooi Jongerencentrum ’t Blok

Jongerenwerker Rick Gort organiseerde op vrijdag 22 mei een online FIFA toernooi waar de jeugd het tegen elkaar opnam vanuit huis. Door de maatregelen die zijn genomen vanwege corona zet Jongerencentrum ’t Blok in op online activiteiten.

De deelnemers waren ingedeeld in twee poules waar ze vier wedstrijden tegen elkaar speelden. Bij de eerste wedstrijden zag je dat er nog wat
ingespeeld moest worden. Naar mate het toernooi vorderde vlogen de goals om je oren!
Tijdens de knock-out fase waren er spannende potjes en gingen er vier deelnemers door naar de halve finales. Omdat er geen face2face contact was werd er vooral gecommuniceerd via whatsapp.
Dit leidde soms tot erg leuke reacties onderling. “hoe oud ben jij eigenlijk” of “jij speelt dit iedere dag” . In de finale gingen Thijn en Sebastiaan de strijd met elkaar aan. Beide spelers kozen Frankrijk als team en was het een spannende wedstrijd, uiteindelijk trok Sebastiaan Harmsen aan het langste eind en won met 3-1. Hij ontving een cadeaubon en een bos bloemen die hij aan iemand kan geven die hem aan het hart gaat(zie foto hieronder).
Al met al was het een geslaagde, sportieve avond en voor herhaling vatbaar! “Citaat: Wanneer is het volgende toernooi weer?” aldus een aantal deelnemers. En deze herhaling komt al snel want

jongerenwerker Rick Gort organiseert op vrijdag 5 juni vanaf 20.00 uur wederom een online FIFA toernooi waar je het opneemt tegen andere jongeren vanuit je eigen huis. De winnaar krijgt een waardebon en een boeket die je aan iemand kan geven die je aan het hart gaat.


Wat moet je doen?
 Geef je voor- en achternaam, leeftijd, woonplaats, gebruikersnaam en je 06 nummer door via rick@welzijnzuidplas.nl
 Een uur voor aanvang van het toernooi worden de spelregels en de poule indeling gestuurd via Whatsapp.
 Je kunt je aanmelden tot donderdag 4 juni 20.00 uur, wees er snel bij!
 Maximaal 16 deelnemers VOL=VOL *Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kom je op de wachtlijst voor het volgende toernooi.

Voor meer informatie en (online) activiteiten kun jij kijken op het Instagram account @jongerencentrum_t_blok.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.