“Zo geven we oma een verjaardag om nooit te vergeten”

Oma Willy van Pelt werd op Eerste Paasdag verrast. Haar familie en alle andere flatbewoners van de Merwede stonden om 11.00 uur klaar om ‘oma’ te feliciteren met haar tachtigste verjaardag door voor haar te zingen.

Niet alleen jarig zijn

Veel mensen zijn in deze tijd alleen jarig. Romee van Pelt, kleindochter, vertelt: “Zo konden we oma toch een verjaardag geven om nooit te vergeten. Eigenlijk zouden we een tuinfeest vieren met de familie. Maar dat ging niet door.”

De buren deden mee

Alle buren van het Merwedeflat hadden een briefje gehad met de vraag om 11.00 klaar te staan op het balkon. Bijna iedereen deed mee. En langsfietsende dorpsgenoten stapten af om mee te zingen. Natuurlijk netjes op afstand. “Natuurlijk hebben we de buren bedankt met een traktatie”, voegt Romee toe.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.