Turkse bakker Arzu wordt Maxima

De Turkse bakkerij Arzu in Nieuwerkerk aan den IJssel is overgenomen door een andere eigenaar. En met komst van een nieuwe eigenaar zal ook de naam Arzu van de gevel verdwijnen.

Bakkerij Arzu startte in 2018 met de verkoop van verse Turkse broden, pizza’s kapsalon, kebab en baklava in het voormalige pand van Goedkoper Eten Zuidplas. Menig Nieuwerkerker wist al snel de weg naar deze winkel in Dorrestein te vinden.

Komende week zal er nieuwe belettering worden aangebracht op de ramen van de winkel. De bakkerij zal verder gaan onder de naam Maxima. En toevallig of niet, op de verjaardag van Koningin Maxima, op 17 mei zal er een speciale klantenactie starten. Naast de naam zijn ook de openingstijden veranderd. Zo is sinds afgelopen week de winkel ook geopend op zondag.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.