Project Voordeur portretten: Nieuwerkerkerse thuisblijvers op de foto

In tijden van crisis onstaan overal in het land de meest spontane ideen, zo ook in de Zuidplas. Naast De Berenactie staan er komende dagen nog activiteiten gepland waarbij de veiligheid ( geen samenscholing en gepaste afstand) een voorwaarde is.

Zaterdagmiddag 28 maart zullen de Flatbewoners van de Iep in Nieuwerkerk aan den IJssel getrakteerd worden op een dansoptreden vanaf het grasveldje aan de achterzijde van de flat. Twee meiden en een moeder woonachtig in de Iep laat de hele flat meebewegen waarbij alle flatbewoners veilig vanaf ieders balkon mee kan doen.

En Marjo Dekker uit Nieuwerkerk aan den IJssel start een actie waarbij thuisblijvers geportretteerd kunnen worden voor de voor de eigen voordeur.

“Ook ik wil wat betekenen voor de mensen om ons heen, en wat een ontzettend leuk idee zag ik bij een collega fotograaf Marion Hofman” verteld Marjo op facebook.
“Heel veel mensen zitten bij elkaar in één huis, erg gezellig…quality time voor je gezin maar soms ook best pittig.
Om een klein lichtpuntje en postiviteit te geven, wil ik jullie graag portretteren”.

Met hond, kat, konijn in de arm, met partner, kind of het hele gezin in de deuropening, uit het raam of op een ladder. Gek doen mag, dit alles als bijzondere herinnering in 2020 van het thuis moeten blijven.

Marjo doet deze actie gratis met als enige voorwaarde dat de foto’s gedeeld mogen worden op social media en andere internetkanalen.

aanmelden kan via Whatsapp: 0613618621. Vermeld daarbij je naam, adres en Marjo staat a.s maandag 30 maart of donderdag 2 april op de met jou afgesproken tijd voor je deur.

Vanzelfsprekend wordt er gewerkt op gepaste afstand volgens de voorschriften.
Liefst regio Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.