Ouderen verrast met bloemen

De Cornacrisis brengt veel angst, ongemak en onzekerheid mee. De keerzijde van deze periode werd vandaag weer goed zichtbaar, mensen geven om elkaar, helpen elkaar en steunen elkaar.

Zo bracht de firma Koolhaas uit Nieuwerkerk aan den IJssel zaterdag 21 maart prachtige gerbera’s aan zorgcentrum De Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel en werden ouderen in Nesselande verrast met bloemen. Een bewoner aldaar had tulpen en rozen gekocht voor de oudere die daar wonen en aan iedere tulp en roos een kleine boodschap geplakt en daarna in elke brievenbus gedaan. Een klein gebaar om ook de oudere een hart onder de riem te steken !

De Meander in Nieuwerkerk blij verrast door Fima Koolhaas

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.