Zuidplas samen, de facebookgroep voor alle hulp ivm Corona-crisis

In deze tijd met het coronavirus een uitnodiging aan de inwoners van Zuidplas om er voor elkaar te zijn en te verenigen.

Heb jij nu of in de toekomst hulp nodig  of ben jij juist beschikbaar om te helpen? Je kunt het op deze pagina melden. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen en koken voor zieken en kwetsbare groepen maar natuurlijk zijn er veel meer ideeën en initiatieven die via deze pagina geboren kunnen worden. Heel simpel daar waar saamhorigheid en liefde is kan geen donker meer bestaan.

Deze groep is nu enkele uren in de lucht en gaat nu al ruim over de 100+ leden, je kunt ons en jezelf een waardevolle dienst bewijzen door de openbare groep te helpen snel te laten groeien en al je Zuidplas vrienden uit te nodigen en of dit bericht te delen: https://www.facebook.com/groups/740023103069606

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.