Heel Zuidplas Belt’: Extra aandacht voor ouderen en kwetsbare mensen

Door de maatregelen die genomen worden om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, worden ouderen en kwetsbaren minder bezocht. Ook het deelnemen aan sociale activiteiten wordt door de nieuwe maatregelen beperkt. 

Hierdoor kunnen gevoelens van eenzaamheid ontstaan of toenemen. Een telefoontje, een beetje aandacht en een luisterend oor, kan dan heel erg welkom zijn. Ook hulp bij boodschappen kan nu soms nodig zijn.

Kom je in je (net)werk mensen tegen die vanwege het coronavirus niet meer de deur uit kunnen en behoefte hebben aan een telefoontje? Vul dan de naam en het telefoonnummer in via deze link. Wij zorgen ervoor dat deze persoon wordt gebeld door een vrijwilliger. Is er hulp nodig bij het doen van boodschappen? Dan kun je deze hulp aanvragen via inwonersvoorelkaar.nl.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda van der Maas: 06-39882659 of jolanda@welzijnzuidplas.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.