Handhaving Zuidplas naast Twitter nu ook te volgen via Instagram

De handhavers van de gemeente Zuidplas zijn sinds deze week ook te volgen via Instagram. Hiermee willen de Boa’s de inwoners meer inzicht geven via social media in hun werkzaamheden binnen de gemeente Zuidplas.

Al eerder was de handhaving gestart met een Twitter account, daarnaast nu dus ook via Instagram waarbij te zien was hoe een aantal winnaars van het spel “Boef in de Wijk Zevenhuizen ” een middag mee mochten lopen met de handhaving van de gemeente Zuidplas.
De Social media accounts zijn overigens niet bedoeld voor het plaatsen van meldingen of klachten. Hiervoor dient men te bellen naar 0180-340300 of via het meldformulier te vinden op de site van de gemeente Zuidplas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.