Wijkagenten Waddinxveen-Zuidplas rouleren

Vanaf zaterdag 2 november zijn Michelle, Bas en Rob de 3 wijkagenten voor Nieuwerkerk aan den IJssel. De wijkagenten van het bewakingsgebied van politie Waddinxveen-Zuidplas zijn vanaf deze dag gerouleerd waarbij veel vertrouwde gezichten uit de buurt in een andere wijk aan de slag gaan met een nieuwe uitdaging. Dit meldt de politie Waddinxveen-Zuidplas via social media.

Naast deze verschuiving krijgt het politiekorps in december en januari ook versterking van twee nieuwe wijkagenten. In Nieuwerkerk aan den IJssel is voor de wijk Esse Michelle Bartsels het aanspreekpunt. Het werkveld van Bas Rijfers wordt de wijk Dorrestein en Rob Draisma is per 1 december het aanspreekpunt voor de wijk Zuidplas.

De verdeling van wijkagenten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.