Bericht van de JBN redactie


Redactioneel-
Ondergetekende JBN, stopt vanaf heden met de samenwerking met de lokale omroep Zuidplas.  Deze samenwerking werd in 2017 gestart  waarbij nieuwsberichten op collegiale wijze tussen Oz en JBN werden uitgewisseld. Afgelopen maand werd er door mij een voorzichtige start gemaakt met het inrichten  van de kabelkrant van de lokale zender.
Niet de huidige onrust over de omroep is de aanleiding tot mijn besluit, de storm van reacties die soms erg persoonlijk werden gericht naar onder andere mijzelf en wat mij best raakt doen mij dit besluit maken.
Ik ga verder met mijn “eigen” hobby, het beheren van de Facebook groep Je Bent Nieuwerkerk, het Nieuwerkerkse internet radiostation www.nieuwerkerkfm.nl en uiteraard de Nieuwerkerkse nieuwssite : www.jebentnieuwerkerker.nl wat mij genoeg energie kost ( en geeft).

Ik wens ieder die verwant is binnen en buiten de lokale media in de Zuidplas veel wijsheid toe en hoop dat men op een respectvolle manier  kan omgaan met elkaar zonder direct te oordelen voordat men alle feiten kent.

Groet, Eelko

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.