Stoffenwinkel Reigerhof gaat deuren sluiten maar…. zoekt opvolger

Eigenaresse Nadia Lalta sluit over een tijdje de deuren van haar bekende bekende stoffenwinkel in Winkelcentrum Reigerhof. Ze draagt haar ondernemersstokje graag over een nieuwe serieuze creatieve ondernemer die vanaf augustus 2020 haar winkel wil overnemen.

Na 10 jaar vind Nadia het genoeg geweest en is dan ook op zoek naar een opvolger “met een creatieve geest”. In 2010 nam Nadia Lalta Leny’s Stoffenhuis over omdat zij vond dat deze stoffenwinkel in onze regio moest blijven bestaan en om onder andere de jeugd enthousiast te maken op het gebied van handwerken en zelf kleding maken. In de afgelopen jaren heeft Nadia dan ook veel jongeren in de winkel mogen ontvangen en enthousiasmeren.

Maar Nadia wordt een dagje ouder en wil graag een stapje terug doen geeft zij zelf aan.”Het overnemen van de stoffenwinkel is een mooie kans, zo zijn er namelijk niet veelstoffenwinkels in de regio.Als nieuwe eigenaar bedient u een groot en dankbaar publiek op een mooie en centrale locatie en kan de winkel blijven voortbestaan”.

geinteresseerden kunnen contact opnemen met Nadia Lalta: nadima@planet.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.