Concert DKV and Friends

Zaterdag 18 mei 2019 vindt in het Swanla Theater in Zevenhuizen het unieke concert DKV and Friends plaats. De Nieuwerkerkse drumfanfare DKV biedt samen met de Jong Euroband en de band G’netics (beide uit Rotterdam) een avondvullend programma aan.

Het thema van de avond is Film- en Musical. De orkesten zullen apart maar ook gezamenlijk tal van nummers ten gehore brengen die bekend zijn van grote films en musicals. Voorbeelden hiervan zijn The Avengers, Star Wars, Mamma Mia en Miss Saigon. 

Het concert begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kaarten kunnen besteld worden via dkvandfriends@gmail.com of aan de kassa gekocht worden. Toegang is 5 euro.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.