Paaskraam Nieuwerkerks Vrouwenkoor in Reigerhof

Het Nieuwerkerks Vrouwenkoor houdt op zaterdag 13 april haar traditionele jaarlijkse verkoop in Winkelcentrum Reigerhof. 

In de vrolijk ingerichte Paaskraam is een keur aan mooie zelfgemaakte artikelen te koop, zoals  baby- en kinderkleding, poppenkleding, kaarten en andere cadeaus. Dit alles onder de bezielende leiding van Agaath van Vliet (foto rechts). Als oud-lid van het vrouwenkoor zorgt zij er jaarlijks voor dat met de verkoop de kas van het koor wordt gespekt. Uiteraard wordt zij geholpen door een aantal koorleden. Het vrouwenkoor hoopt weer op grote belangstelling voor de bijzondere uitstalling in de kraam.

Voor meer informatie over de verkoop óf over het Nieuwerkerks Vrouwenkoor: telefoon 0180-315152 (Marjon Mak).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.