ChristenUnie/SGP Zuidplas steekt politie en brandweer hart onder de riem

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelden raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas. 

Ook de (vrijwillige) brandweerlieden werden verrast met een blijk van waardering. Alle drie de kazernes in Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moordrecht werden door de ChristenUnie/SGP voorzien van oliebollen. 

Fractievoorzitter Cock van der Spek: “Veiligheid is een belangrijk thema. Dankzij de inzet van onze politiemensen en de brandweermannen- en vrouwen zijn wij in Zuidplas verzekerd van snelle hulp bij calamiteiten. Het hele jaar door maar zeker ook met oud & nieuw verdienen zij onze waardering. Wij kunnen rustig de jaarwisseling vieren, maar dit vergt wel de nodige inzet van deze hulpverleners, die dag en nacht voor onze inwoners klaar staan. Het werk van deze mensen kan zwaar zijn, ze worden op de meest bizarre ongevallen en incidenten afgestuurd maar zij hebben het helpen van de medemens hoog in het vaandel staan. Als ChristenUnie/SGP Zuidplas staan wij vierkant achter onze politie- en brandweermensen en dit is een mooie manier om dat te onderstrepen.”

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.