Speelvoorzieningen Groene Hart park komend voorjaar vervangen

De speelvoorzieningen in het Groene Hart park in Nieuwerkerk aan den IJssel zullen komend voorjaar worden vervangen. De oude speelvoorzieningen aan het begin van het park aan de Eendendaal waren al eerder weggehaald, dit leidde tot veel verontwaardiging van omwonenden en spelende kinderen.

JBN deed navraag bij de gemeente Zuidplas. De gemeente laat in een reactie weten dat de oude speelvoorzieningen niet meer aan de veiligheidseisen voldeden en door de jaarlijkse keuring kwamen. Hierdoor was de gemeente genoodzaakt de apparaten te verwijderen.

Komend voorjaar zullen er nieuwe speelvoorzieningen worden geplaatst. geïnteresseerden kunnen suggesties voordragen door naar de gemeente te mailen. Eerder stonden borden op het terrein waarop stond dat met kon mailen naar de gemeente met suggesties, echter deze borden zijn (tijdelijk) weggehaald ivm mogelijk vuurwerkvandalisme.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.