Onderbroekendief betrapt in de Reigerhof

De politie Waddinxveen-Zuidplas meldt dat een oplettende medewerker van een winkel in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel maandag 5 november een man heeft betrapt op het stelen van een aantal onderbroeken en sokken vanuit de winkel.

De 34-jarige man, woonachtig in Nieuwerkerk, werd daarna overgedragen aan de politie. Op het bureau konden men zijn identiteit vaststellen, waarna bleek dat de man nog een openstaande gevangenisstraf van 35 dagen had.
Na onderzoek heeft de Officier van Justitie besloten dat de man een geldboete van 200 euro kreeg en werd hij in vrijheid gesteld vanwege dit onderzoek. Die vrijheid duurde heel kort, want de man kon direct beginnen met het uitzitten van zijn 35 dagen, vanwege een eerdere veroordeling.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.