Eindopbrengst goede doelen Golfweek Hitland: €35.000

De week van maandag 3 tot en met zaterdag 8 september stond op Golfbaan Hitland volledig in het teken van golfen voor het goede doel.

In totaal is er met de 22e editie van de jaarlijks terugkerende goede doelen golfweek een bedrag van maar liefst €35.000 opgehaald voor vijf goede doelen: Stichting Passie, Stichting Uitbus Plus Zuidplas, OpStapBus Capelle, Centrum Camino en Stichting DaDa.
Met het thema “Sportief & Culinair genieten” zijn dagelijks diverse openbare wedstrijden georganiseerd waarbij de baan kosteloos ter beschikking is gesteld voor het goede doel en de opbrengst hier volledig aan ten goede kwam. Alle deelnemers aan de golfweek hebben 18 holes gegolfd in combinatie met een dagelijks wisselend programma op het gebied van lunch en/of diner. Daarnaast zijn er extra opbrengsten door een weekloterij.
Voor Stichting Passie, een stichting die kinderen met autisme helpt en de ABA-behandelmethode ondersteunt, is op dinsdag 4 september 12.500 euro bij elkaar gegolfd. Centrum Camino, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, is recentelijk geopend in Zuidplas. Met een donatie van 8.000 euro kunnen zij een gewenst muzikaal systeem realiseren. De donatie van 2000 euro aan het project OpStapBus Capelle van Stichting Welzijn zorgt ervoor dat er extra uitjes voor Capelse ouderen georganiseerd kunnen worden, en dat sommige uitjes kosteloos aangeboden kunnen worden aan ouderen die dit niet altijd kunnen veroorloven. Zo is ook de Uitbus Plus Zuidplas extra ondersteund met een donatie van 4.500 euro om de jaarlijkse betaling van de bus waar zij vele ouderen leuke uitjes mee bezorgen te betalen. Stichting DaDa heeft één doel: zorg voor een goede kinderzorg in Nederland. Aan Stichting DaDa is 8.000 gedoneerd.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.