Cupcakes voor Kids op zoek naar sponsors voor een geweldig Sinterklaasfeest!

Nieuwerkerkse Stichting Cupcakes voor Kids zet zich dagelijks in voor kinderen die vanwege financiële redenen hun verjaardag niet kunnen vieren. Jaarlijks geven ze voor deze kinderen ook een sinterklaas-feest.

Dit jaar willen ze het sinterklaas feest nog leuker en gezelliger maken voor de kids die dat verdienen. Want wat is een kind zonder sinterklaas-feest. Terwijl hun vriendjes en vriendinnetjes op school vertellen over de grootse kado’s die ze hebben gekregen, vallen de “Cupcakes voor kids-kids” buiten de boot. Dit willen zij niet laten gebeuren!!
Daarom vraagt stichting Cupcakes voor Kids om uw hulp. Ze zijn op zoek naar alles waarmee ze het sinterklaas-feest geweldig kunnen maken. Van pepernoten tot kadootjes.

Net als voorgaande jaren zamelt het team speelgoed in waar niet meer mee gespeelt wordt om dat kado te doen. De stichting heeft dit jaar de wens om ieder kind ook een nieuw kadootje te geven. Met uw hulp gaat dat vast lukken!!

U kunt contact opnemen met de stichting via email Cupcakesvoorkids@gmail.com
Whatsapp: 06-12677048
Of via de facebook-pagina :
Www.facebook.com/Cupcakesvoorkids

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.