Nationale Burendag: Ringvaartfestival in Moordrecht

Op zaterdag 22 september 2018 ziet een nieuw Nationale Burendagevenement het licht. Scouting Moordrecht bouwt een drijvend podium op de Ringvaart in Moordrecht, waar een aantal lokale muzikale acts, variërend van singer-songwriters tot een dubbel blaaskwintet, vanaf ca. 19:00 uur hun kunsten ten gehore zal brengen.

In voorgaande jaren lieten buurtbewoners van de West Ringdijk lichtjes drijven op het kanaal en speelden er muzikanten in huiskamers, dit jaar wil men de buurt naar buiten lokken om samen vanaf de oever te genieten van mooie live luistermuziek, omlijst door Ringvaartlichtjes. Als klap op de vuurpijl probeert een plaatselijke artiest op spectaculaire wijze de Ringvaart te overbruggen.
Het muziekfestival is te volgen vanaf de oever van de Ringvaart aan de kant van de West Ringdijk ter hoogte van nr. 14. Het publiek wordt opgeroepen eigen (klap)stoeltjes en zelfgebakken taart mee te nemen. Met de verkoop van deze Moordrechtse Burendagtaart wil men geld inzamelen ten behoeve van een nieuw clubhuis voor Scouting Moordrecht als bedankje voor de bouw van het muzikale vlot.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.