Alles onder een dak onthult nieuw logo


Alles onder een dak bij Sportstichting Zuidplas!. Met deze titel opent de nieuwe website van deze nieuwe stichting. Het logo van deze nieuwe stichting werd spectaculair onthuld tijdens een dansshow door Explosion Dance in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Sportstichting Zuidplas is een initiatief van Stichting Polderbad en de gemeentelijke afdeling Sport & Bewegen en zijn verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de binnensportaccommodaties en zwembaden in gemeente Zuidplas.
Met uitzondering van de sporthallen die zijn ondergebracht bij Swanla en Op Moer. In totaal zijn er momenteel 2 zwembaden, 3 sporthallen en 4 sporthallen in beheer van de sportstichting. Sportstichting Zuidplas organiseert sportieve activiteiten en evenementen om sport en bewegen te stimuleren in de gemeente.
Met deze nieuwe stichting is de gemeente Zuidplas een 4 jarige subsidieovereenkomst aangegaan.

Eerder dit jaar zetten voormalig wethouder Rik van Woudenberg en voorzitter Roelof Oldenburger van Sportstichting Zuidplas hun handtekening onder de meerderjarige subsidieovereenkomst.

 

( kopfoto: Rik van Woudenberg).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.