Blind Sport Challenge in de Zuidplas, doe mee en win mooie prijzen !

Inwoners in de gemeente Zuidplas worden deze weken uitgedaagd om mee te doen aan de Blind Sport Challenge, en er vallen leuke lokale prijzen te winnen !

De Blind Sport Challenge is in het leven beroepen met de bedoeling om aandacht te creëren voor mensen met een lichamelijke beperking. In 19 gemeenten wordt deze actie de komende weken georganiseerd, waaronder de gemeente Zuidplas. Borus, Matthijs, Martijn, Daniel en Patrick volgen de opleiding Sportkunde en als opdracht zijn zij de uitdaging aangegaan om alle inwoners in de Zuidplas uit te dagen.

De challenge gaat als volgt: Je beoefend een onderdeel van een sport met een blinddoek en maakt hier een kort filmpje van. In dit filmpje nomineer je dan weer een aantal anderen die zo worden uitgedaagd hetzelfde te doen. Als voorbeeld kan zijn het nemen van een penalty of serveren, touwtjespringen etc.

Wanneer je dit hebt gedaan post je de video op social media (Facebook) en daag je twee a drie andere vrienden uit om dit ook te doen. Zet in je Facebookpost ook de hashtag #unieksporten2018 neer zodat Unieksporten makkelijk de filmpjes kunnen terugvinden. De meest unieke filmpjes maken kans op leuke lokale prijzen!

1e plaats: Restaurant bon voor twee personen t.w.v. 60 euro aangeboden door Sport en bewegen Zuidplas en te besteden bij Noa Sushi aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

2e plaats: 10 badenkaart ter waarde van 39,50 te gebruiken in het Polderbad in Nieuwerkerk aan de IJssel.

3e plaats: Cadeaubon ter waarde van 20 euro aangeboden door Sport en bewegen Zuidplas en te besteden bij Shoeby in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In onderstaand filmpje wordt alles nog eens uitgelegd.

Op de internetsite : www.unieksporten.nl vind u meer informatie en kunt u met een paar muisklikken zien welke sportmogelijkheden er in onze gemeente zijn voor mensen met een lichamelijke beperking.Ook op de speciale facebookpagina Uniek Blind Sport Challenge vind u alle informatie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.