Slimme wisseltruc dupeerd winkelier Reigerhof

Voor de tweede keer in kort tijd heeft een onbekende vrouw in winkelcentrum Reigerhof geprobeerd een ondernemer geld afhandig te maken door een slimme wisseltruc. Dit meldt de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deze dame koopt iets kleins en wil dit met 50 euro betalen.
Vervolgens gaat ze goochelen zodat men de draad kwijt raakt door te zeggen dat ze het toch wel kleiner heeft. Vaak gaan deze mensen erg geraffineerd te werk en zeker bij jong personeel lukt het vaak.
Vaak zijn ze met zn tweeën ( in dit geval waarschijnlijk niet ) door afleiding en snelheid gaan ze en met het artikel en met de 50 euro weer de deur uit voordat je het in de gaten hebt. Voor zover bekend is in ieder geval 1 ondernemer van het winkelcentrum gedupeerd. Buurtapp Nieuwerkerk attendeerd dan ook andere ondernemers om extra alert te zijn.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.