Reigerhof strijdtoneel om zwevende kiezer

Op de laatste zaterdag voor de gemeenteraadverkiezingen 2018 wordt door de politieke partijen alles uit de kast gehaald om de zwevende kiezer voor zich te binden. Tijdens een verkiezingsmarkt in het winkelcentrum zijn alle partijen aanwezig.

Omroep Zuidplas zal met een speciale editie van het populaire ochtendprogramma “Zuidplas in het Weekend” live vanuit winkelcentrum Reigerhof uitzenden tussen 09:00-11:00 uur. In deze uitzending zullen de politieke kopstukken van de 8 partijen met elkaar het debat aangaan. En heeft u als winkelend publiek een vraag, dan kunt u die uiteraard stellen aan de diverse partijen. Luisteren dus naar Omroep Zuidplas!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.