Team 1 Jeu-de-boules JBC Nieuwerkerk blijft op de 1e plaats staan

Team 1 ontving het team van MIDI 3 en wist van te voren al dat het geen makkelijke tegenstander zou worden. Team 1 had maar een doel, winnen zodat ze op de eerste plek blijven staan. Maar ja dan moet er gewonnen worden en dat valt niet altijd mee. Want in de eerste ronde werd er één pot niet gewonnen, waardoor de tussenstand 2-1 werd. Maar met de tripletten liep het nog beter, want die werden allebei door team 1 gewonnen (4-1). Gelijkspel hadden nu ze al en met een pot erbij zou de winst binnen zijn. Wederom werd het niet makkelijk, maar gelukkig werd er toch nog een pot binnengehaald en daarmee de winst. 5-3(26). Ze blijven dus op de eerste plaats staan net boven Folatre 2.

Team 2 had een vrije dag, maar de nummer 2 in hun poule, Folatre 3 heeft gewonnen van de Boulende Stier 1. En als ik de tekst die ik heb gekregen van iemand die speelt bij de Boulende Stier: “we hebben alles verloren” goed begrijp, dan heeft Folatre met 8-0 gewonnen en komt daarmee dus aardig dichterbij. Dus het 2e staat al weer te popelen om over twee weken weer de baan op te gaan en dan spelen ze ook tegen datzelfde Folatre 3 thuis.Team 3 speelde dus uit tegen Zoetermeer 4.Wederom had het team onder leiding van Ton moeite met de gladde banen die ze tegenkomen als ze uitspelen.Na de eerste ronde stonden zij met 1-2 achter maar uiteraard wilden ze niet opgeven. Uiteindelijk verloren ze hun uitwedstrijd met 3-5(-7) en dus met maar een paar minpuntjes. Mogelijk zakken zij hiermee naar de 5e plaats als Markeer 3 wel punten binnenhaalt.Team 4 speelde uit tegen Gouda 5. Ook zij hadden het niet makkelijk, want na de eerste ronde stonden ze 0-3 achter. de 2e ronde ging het alweer wat beter en haalden ze een pot binnen, waardoor het 1-4 werd. Ze waren nu waarschijnlijk al wat meer aan de baan gewend, want in de laatste ronde haalden ze nog even twee potten binnen. Maar dat was al niet meer genoeg voor een gelijkspel, dus werd het helaas weer een verloren wedstrijd met 3-5 maar met 0 plus of minpunten. De twee teams waren dus echt aan elkaar gewaagd. Zij blijven met dit verlies nog steeds op 4e plaats staan.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.