Lijsttrekker Schuurmans geniet van landelijke bekendheid met campagnefilmpje

Lijsttrekker Jan Willem Schuurman van de Christenunie/SGP van de gemeente Zuidplas geniet van landelijke bekendheid nadat een campagnefilmpje van deze partij werd uitgezonden in de late night talkshow van Eva jinek op NPO1.

In deze show zocht cabaretier Martijn Koning naar opvallende campagnefilmpjes voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het filmpje trok de aandacht van cabaretier Martijn Koning vanwege de knisperschoenen van Schuurman.
Schuurman liep tijdens de opname op een net gestrooid fietspad wat opvallende geluiden opleverde. Daarmee belandde het filmpje van ChristenUnie/SGP in de uitzending van Jinek. In het filmpje geeft Jan Willem Schuurman een introductie op de slogan ‘Staan voor onze dorpen’

Inmiddels hebben er 3261 personen gestemd op het campagnefilmpje van onze lokale politicus.

 

Tot vrijdag 2 maart 18.00 uur kan er gestemd worden. Dit kan via onderstaande link:

Klik op deze link om uw stem uit te brengen.

Het filmpje van ChristenUnie/SGP Zuidplas staat op nummer 9.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.