alcoholcontrole, burenruzie en valpartijen dit weekend

De politie Waddinxveen Zuidplas laat weten drukke werkzaamheden te hebben gehad dit weekend, diverse verkeerscontroles maakte hiervan onderdeel uit.

Bij een aantal  verkeerscontroles die werden gehouden in de regio door medewerkers van de Politieacademie werden er meerdere bekeuringen uitgeschreven. Onder andere werd er een bestuurder van een auto bekeurd in verband met de zeer slechte staat van een aanhangwagen.In Nieuwerkerk aan den IJssel werd een alcoholcontrole uitgevoerd onder diverse weggebruikers. Hier werd 1 bestuurder bekeurd. De man had een promillage van  280 UG/L (<0,69  promille) Boetes/rijontzeggingen worden doorgaans toegekend vanaf 0,5 promille.  Naast controles werd de hulp ingeroepen in verband met 2 valpartijen in Zevenhuizen en Waddinxveen, werd er bemiddeld bij een burenruzie en werden er in Moerkapelle 2 openstaande zaken afgehandeld. Één persoon kon direct zijn openstaande boete van 97 euro betalen en de ander moest in hechtenis worden genomen vanwege een eerdere zaak.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.