Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zuidplas

Na zeven jaar keert de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zuidplas terug. Deze nieuwjaarsbijeenkomst is bedoeld voor inwoners, maatschappelijke organisaties, lokale ondernemers en het gemeentebestuur.

Als locatie heeft de gemeente Zuidplas gekozen voor Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen en krijgt als thema “muziekproeverij”. Naast diverse acts zal het Symfonieorkest Midden-Holland de hoofdmoot zijn. De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari 2018 en begint om 19:30 uur. Om inzicht te krijgen in de opkomst is vooraf aanmelden voor deze avond noodzakelijk. Hiervoor geldt: “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. U kunt zich tot uiterlijk maandag 8 januari aanmelden via nieuwjaar2018@zuidplas.nl. Vermeld in uw mail uw naam, mailadres, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.